DKL Accountants en Adviseurs B.V.
Ma - vr : 08:00 - 17:30

Ons team

drs. Sirik Goeman RA
Accountant | adviseur | directie

Sirik is als ervaren Registeraccountant (RA) en sparringpartner graag intensief betrokken bij de bedrijfsvoering van onze klanten.

Hij is sterk in het uitvoeren van jaarrekeningcontroles en overige assurancewerkzaamheden en gespecialiseerd in het uitvoeren van bijzondere (advies)opdrachten.

Sirik is als docent Bestuurlijke Informatievoorziening verbonden aan Nyenrode voor de opleiding tot Registeraccountant.

Henk-Jan de Kat AA
Accountant | adviseur | directie

Voor Henk-Jan is het een uitdaging om samen met de klant en met collega’s te zoeken naar (verdere) verbeteringen in bedrijfsprocessen om deze optimaal te laten verlopen.

Met sterke interesse in automatisering en nieuwe ontwikkelingen is hij voor de MKB-ondernemer van nu een gedreven adviseur.

Ook fiscaliteit heeft zijn interesse, Henk-Jan studeert fiscaal recht aan Nyenrode Business Universiteit.

Elwin Lommers AA
Accountant | adviseur | directie

Als adviseur van de MKB-ondernemer is Elwin dagelijks intensief betrokken bij uiteenlopende vraagstukken. Dankzij zijn jarenlange ervaring als Accountant Administratieconsulent (AA) voorziet hij onze klanten van praktische en doeltreffende adviezen.

Interesse in de klant is voor Elwin heel belangrijk. Door zijn betrokkenheid signaleert hij de juiste attentiepunten. Is verder een echte teamspeler en sterk in het vertalen van wet- en regelgeving naar praktische oplossingen voor de klant.

Gerdien van den Berg - Kazen
Relatiebeheerder

Gerdien is al jaren werkzaam in de accountancy en fungeert als aanspreekpunt voor veel van onze klanten. Daarnaast levert zij een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de jaarrekening.

Danny Bravenboer
Assistent accountant

Als assistent accountant zorgt Danny ervoor dat ondernemers tijdig inzicht hebben in hun cijfers en dat de jaarrekening wordt opgesteld. Zo kan ieder moment bepaald worden waar de onderneming staat.

Romi Vollaard
Junior assistent accountant

Voor Romi is het een uitdaging om de financiële administratie voor ondernemers niet alleen nauwkeurig maar ook zo efficiënt mogelijk bij te houden en zo nodig de ondernemer daarin te ondersteunen.

Lydia de Kat - Lagendijk
Managementondersteuning

Lydia is er op gefocust om processen binnen ons kantoor soepel te laten verlopen. Daarnaast is ze de rechterhand van haar collega’s als het om diverse praktische zaken gaat.

Issabelle Adriaansen
Relatiebeheerder

Isssabelle is al lange tijd werkzaam in de accountancy en is als ervaren relatiebeheerder gedreven om onze klanten optimaal te ondersteunen bij de complexere vraagstukken.

Leo Lommers
Controller

Het opzetten en begeleiden van projectadministraties heeft de bijzondere interesse van Leo. Hij draagt er door adequate inrichting en verwerking zorg voor dat de juiste sturingsinformatie beschikbaar is.

mr. Ruben Goedhart
Fiscaal jurist

Ruben heeft meer dan 40 jaar ervaring in de belastingadviespraktijk en ondersteunt het team bij complexe fiscale vraagstukken.

Kenmerkend voor Ruben is dat hij het fiscale vraagstuk niet alleen vanuit de theorie maar ook vanuit praktische uitvoerbaarheid bekijkt.

Stefan Erdtsieck
Assistent accountant

Stefan is verantwoordelijk voor diverse projecten binnen ons kantoor. Hij zet zijn IT kennis graag in om software efficiënt in te richten en processen te optimaliseren.

Ook is Stefan breed inzetbaar als het gaat om administratieve dienstverlening en het assisteren bij het samenstellen van jaarrekeningen.

Ina van Veen - Drost RPP
Salarisadministrateur | HR-adviseur

Personeelszaken zijn bij Ina in goede handen. Vanuit haar opleiding en ervaring weet ze onze klanten adequaat te ontzorgen als het om salarisadministratie en advies gaat.

Daarnaast is Ina de aangewezen persoon voor het ondersteunen van de ondernemer bij diverse HR-vraagstukken.

Laurens van Eck
Junior assistent accountant

Als junior assistent accountant richt Laurens zich vooral op het adequaat verwerken van financiële administraties en het samenstellen van jaarrekeningen.

Nienke van Veen - Bijl
Managementondersteuning

Nienke is graag bezig met organiseren en ondersteunt haar collega’s bij diverse activiteiten. Ze neemt graag werkzaamheden uit handen.

Nick Bootsma
Junior assistent accountant

Nick is als junior assistent accountant graag bezig met administratieve werkzaamheden en het samenstellen van jaarrekeningen.