DKL Accountants en Adviseurs B.V.
Ma - vr : 08:00 - 17:30

Klantverhalen

Klantverhalen

Wie kunnen er beter over onze dienstverlening vertellen dan onze klanten? Graag laten we je op deze pagina daarom kennismaken met een aantal ondernemers die al geruime tijd van onze dienstverlening profiteren.

Ben je na het lezen van deze klantverhalen ook overtuigd dat we ook jou verder kunnen helpen? Neem dan direct contact met ons op!

Neem contact op
Klantverhalen

DITP

Chris van Eck is directeur van DITP in Haarlem en vertelt over zijn samenwerking met DKL: “Het voelt gewoon prettig dat je altijd een vangnet hebt als je het zelf even niet weet.” Meer over deze mooie samenwerking lees je in het klantverhaal van DITP.

Lees het verhaal van DITP
Klantverhalen

BouwFactor Houtproducten

“Een accountant kijkt toch anders naar je bedrijf dan jijzelf. DKL kan 24/7 inloggen en zij streven naar realtime inzicht, dat vinden wij fantastisch!” aldus Erik de Jong van BouwFactor Houtproducten B.V. Ben je benieuwd naar deze samenwerking en hoe onze dienstverlening met hen meegroeide? Lees dan hier verder!

Lees het verhaal van BouwFactor
Klantverhalen

Multipomp

Quote van Henk Lupker, eigenaar van Multipomp: “Je moet je klant behandelen zoals je zelf ook behandeld wil worden. Dat is exact wat we ook vinden bij DKL.” Wat een mooi compliment is dat! Ben je nieuwsgierig waarover Henk zo enthousiast is? Je leest het in het klantverhaal van Multipomp!

Lees het verhaal van Multipomp
Klantverhalen

Tandheelkundig Centrum Prinsenland

Tandarts Erik van Heumen: “Dankzij DKL hebben wij minder stress, weten we altijd waar we aan toe zijn en waar we staan. Niets wordt aan het toeval overgelaten en je komt niet voor verrassingen te staan. En we hebben een fijne sparringpartner als we het over onze groei en ambities hebben.” Wat een mooi compliment! Lees hier de ervaringen van Tim Groesbeek en Erik van Heumen van THCP!

Lees het verhaal van THCP
Klantverhalen

Kroon Kozijn Dordrecht

Herman Tomesen van Kroon Kozijn Dordrecht B.V. vertelt: “Het fijne aan het werken met DKL is dat ik ze altijd kan bellen voor verschillende dingen en ik krijg altijd snel antwoord, met name daarin ervaar ik veel gemak.” Ben je benieuwd naar de mening van Herman over onze dienstverlening? Klik dan op onderstaande button!

Lees het verhaal van Kroon Kozijn