DKL Accountants en Adviseurs B.V.
Ma - vr : 08:00 - 17:30

Diensten


Accountancy

We helpen je graag met het opstellen van een jaarrekening die voldoet aan alle wet- en regelgeving. Ook het uitvoeren van een (vrijwillige) controle op de jaarrekening is voor ons geen enkel probleem.

Lees meer


Personeel en salaris

Wij hebben alle kennis in huis om jou te kunnen ondersteunen met advies over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden. En het is onze zorg dat jouw loonadministratie aan alle eisen voldoet. Dan kun jij je met andere zaken bezighouden!

Lees meer


Fiscale dienstverlening

Of het nu gaat om een aangifte dividendbelasting, vennootschapsbelasting of het jaarlijks opstellen van de aangifte inkomstenbelasting, wij nemen het je uit handen of helpen je erbij.

Lees meer


Juridische dienstverlening

Het is fijn als je met je vragen zoveel mogelijk bij één partij terecht kunt. Daarom helpen we je in samenwerking met ons uitgebreide en ervaren netwerk ook gewoon met juridische vraagstukken. 

Lees meer


Adviesdiensten

Wellicht ben je bezig met je ondernemersplan of wil je je eenmanszaak omzetten naar een besloten vennootschap. Hier komt veel bij kijken; we adviseren je dan ook graag waar nodig!

Lees meer


Interimdiensten

Het kan gebeuren dat je administratie (tijdelijk) te complex of teveel wordt om zelf te blijven doen. En een administrateur aannemen voor één dag in de week is niet altijd haalbaar. Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen!

Lees meer